Annons:
Etikettglädje
Läst 9214 ggr
Faxlin
2010-01-10 15:39

Goda Exempel

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Att använda goda exempel i livet ger ofta otroligt positiv inverkan på alla.

Många använder goda exempel i sin vardag utan att tänka på det. Och märker därför kanske inte hur stor positiv inverkan det har på dem själv och på de medmänniskor de träffar på.

Men oavsett om man gör det medvetet eller omedvetet så gagnar det alla att man använder det. På en arbetsplats ger goda exempel otroligt mycket bättre prestation av de som arbetar. Och i klassrummet förenklar det inlärningen hos elever. Allt för att man använder sig av goda exempel.

Så jag hoppas att fler lär sig att utnyttja det här med goda exempel i sin vardag för att sprida lite mer positiva vågor.

Hur är det med er? Brukar ni använda goda exempel i eran vardag? Gör ni det medvetet eller omedvetet? Har ni några tips på goda exempel som ni brukar använda?
Och vad är goda exemepl för er? Vad det är skiljer sig nämligen otroligt mycket från individ till individ. Därför vill jag gärna ge er alla plats att fundera vad det betyder just för er.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Annons:
LiindaH
2010-01-12 12:58
#1

Säger bara…

DRICK KAFFE HOS ÅSA!

// Liinda

Anders 50
2010-01-12 16:56
#2

Precis!

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Grodan
2011-10-24 00:42
#3

Skulle vilja ha lite tips på vad som är Goda Exempel…

Tror jag är en sån som lärt mig se väldigt negativt på det mesta, trots att jag egentligen är en väldigt glad, spontan o lättsam varelse. Dock verkar det som om de Onda Exempel jag hört är de som fastnat…


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Lina Strindlund
2013-11-08 23:34
#4

Man kan välja att se det positiva i det mesta. Och samtidigt stå ut med det negativa. Ibland känner man att man inte FÅR vara glad, men det är oftast helt fel! Tex. om ens kompis släkting har dött, då kan det vara SKÖNT att man som kompis är glad och hittar på något roligt för en.


Medarbetare på Rexkanin iFokus och Omplacering iFokus.

Mina största intressen är Hälsosam livsstil, Djurens välfärd och Kristen tro. 

Upp till toppen
Annons: