Tävlingar

Vinnaren: September månads bild

2008-10-04 02:31 #0 av: LiindaH

Här kommer det lite information från våran utsedda vinnare av september månads bild.

Alpha, min franska vädur som gick lös på gården om dagarna hade hittat sig något intressant i ungefär samma storlek.. Katten Hugo. Vilket par! Ungefär samma färg också, perfekt. Alpha blev förälskad vid första mötet med denne charmör. Så fort hon fick syn på honom var det full fart fram och fjäska för honom.
En dag råkade jag lämpligt nog ha kameran med mig ut, och Alpha hade precis fått syn på Hugo. Som sagt, full fart fram till honom var det som gällde. Sedan följde hon efter honom - från ladugårdsplanen, upp genom trädgården, upp på uteplatsen och sen till soptunnan. Och jag följde efter med min kamera. Det blev en väldigt lyckad "serie" tycker jag, som finns att kolla på HÄR.
Men jag förstår inte varför Alpha var så förtjust i Hugo, han luktar ju katt och inte kanin. Måste blivit något feltänk i hennes hjärna där Flört
Tyvärr visade inte Hugo någon större kärlek tillbaka mer än att busa med henne ibland, då han i vissa stunder verkade tro att hon ville busa och inte para sig, haha.

Min älskade Alpha lämnade mig för inte länge sen alls och ofta blir jag ledsen av att kolla på bilder på henne eftersom hon är så enormt saknad. Men den här bilden visar vilken underbart knäpp glädjespridare hon verkligen var, vilket gör mig glad! Jag tänker tillbaka på alla roliga stunder med henne. Hon var en otrolig personlighet vilket syns tydligt i bilden.

Tack så mycket!
/Maja

 

Anmäl
2008-10-04 02:48 #1 av: Faxlin

Tack för att du vill dela med dig av berättelsen bakom kortet.
En underbar berättelse var det och jag förstår att detta kort kan få dig att minnas hennes skojfriska personlighet.
Ett underbart kort som vi tackar för att du delat med dig av till oss.

 

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2008-10-04 11:52 #2 av: [Niike]

Tack själv Åsa
Glad att kunna dela med mig av lite glädje :-)

Anmäl
2008-10-04 12:59 #3 av: AnneN

Grattis till vinsten =)

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.