Nyheter

Orgasm för fred

2006-11-21 03:21 #0 av: JimJ

Den 22 December detta år och samma datum fram till år 2012, kommer för många att kallas för Världsorgasmdagen, eller Dagen O.

Världsorgasm är lösningen till fred i världen. Det är vad de två amerikanska fredsaktivesterna Donna och Paul Reffel tror. Idén kom de på i sin lilla husbåt i staden Marin County Coast. Om en stor mängd människor får orgasm samtidigt, ska det enligt fru och herr Reffel, skapa ett energifält över jorden som kommer att påverka båtars framfart i vatten. Men enligt Pentagon existerar inte sådana kraftfält och det kommer i så fall inte att ha någon verkan på marinens båttrafik.

Den 22 December detta år och samma datum fram till år 2012, kommer för många att kallas för Världsorgasmdagen, eller Dagen O.

Den välkända skeptikern Jim Underdown, som undersöker paranormala ting, säger sig också vilja gå med i gänget. "Det behövs ingen bra orsak till orgasm, även den dummaste är bra nog" är hans kommentar.

Av: JimJ

Datum för publicering

  • 2006-11-21
Anmäl
2006-11-30 20:34 #1 av: Grodan

det är bra om man synkar klockan också o bestämmer en tid...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.