Nyheter

24 Self Video

2006-11-26 05:20 #0 av: JimJ

Att hyra filmer från en video-butik är både dyrt och jobbigt tycker många. Nu kan dock Eskilstunas invånare känna sig lyckliga när 24 Self Video äntligen har öppnat.

24 Self Video är en automatisk datoriserad film uthyrning firma som låter dig med hjälp av enbart ett medlemskort, få hyra filmer vilken dag som helst och när som helst på dygnet.

Affären består av runt 8 datorer med pekskärmar. När du stoppar in ditt medlemskort i automaten, får du upp en rad olika alternativ på pekskärmen. Du kan bläddra efter filmer, spel, fylla på kortet med pengar, se hur mycket pengar som finns kvar eller titta efter vilka filmer du har lånat. Man kan låna max 3 filmer åt gången.

Det finns tusentals titlar att välja mellan. Allt från barnförbjudna filmer till gamla klassiker från 80 talet. Du kan söka filmer med hjälp av kategorier eller skådespelare. Du kan även titta på vad för filmer som är mest populära att hyra eller välja att bara visa de filmerna som är nya.

En film kostar 10:- att hyra i 6 timmar. Vill du hyra den ytterligare 6 timmar, läggs det på en tia. Om du har filmen mellan 12 - 24 timmar, läggs det på en kostand på 25:-. Därefter läggs det på ytterligare 25:- för varje 24 timmar extra som du har filmen.

Pengarna dras när du lämnar tillbaka filmen. Det gör du genom att stoppa in kortet i automaten och sedan lägga in filmen i en liten lucka som öppnas.

För att bli medlem och erhålla ett kort, krävs det att du går in i butiken mellan 10:00 - 22:00 på en vardag eller mellan 10:00 - 15:00 på en lördag och tecknar ett medlemskap hos de som sitter vid receptionen i butiken.

Jag blev medlem igår vid 21:00 tiden och har redan hunnit med att låna 7st filmer. Alla filmer har fungerat utmärkt. Lånen och inlämningarna har fungerat enkelt och smidigt utan problem.

Jag brukar alltid ladda hem filmer till datorn och titta på dem på TV'n. Men det här är så billigt och smidigt, att jag nu bestämt mig för att sluta med nedladdning. Det bästa är ju att affären ligger bara runt hörnet, nära och bra.

Enligt ägarna till butiken, kommer en hemsida upp någon gång i veckan där man kan läsa mer.

 

Av: JimJ

Datum för publicering

  • 2006-11-26
Anmäl
2006-11-26 06:48 #1 av: Faxlin

Vilken bra affärsideé. Detta måste ju vara det ultimata sättet att minska ner på nerladdningarna som görs.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2006-11-26 10:43 #2 av: Tom

Det kanske är värt att prova. Vi har haft det i våra ICA butiker länge men jag har aldrig kommit mig för att prova.

  Tom

Ring och messa så mycket du vill för 90 kr/månad!

Just nu får du 20 GB extra surf och halva priset de tre första månaderna!

Klicka på den här länken till Vimla!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.